Het Coachtraject

Kennismaking

Je kunt je kind zowel per e-mail als per telefoon aanmelden. Na de aanmelding en voor de intake ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst. Deze vragenlijst dient, door de ouders gezamenlijk, ingevuld te worden en 3 dagen vóór het intakegesprek naar mij te worden geretourneerd.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig om aan te melden. Bij gezamenlijk gezag dienen beide ouders schriftelijk toestemming te geven. Aanmelden kan per mail of door het contactformulier in te vullen. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met jullie opgenomen.

Intakegesprek met ouders

Het coachtraject start met een oudergesprek. Dit intakegesprek zal zonder kind plaatsvinden, kortom alleen met de ouders. Beide ouders worden tijdens het intakegesprek verwacht om een zo helder mogelijk beeld te krijgen van de situatie en de hulpvraag.

Tijdens het intakegesprek wordt de vragenlijst besproken en de hulpvraag helder gemaakt. Tevens dient er een toestemmingsformulier ingevuld te worden. Dit formulier geeft mij toestemming om met je kind in gesprek te gaan.

60 minuten € 70

Kind-sessies

Elk traject is anders, want elk kind is uniek. Als integratieve kindercoach ga ik er van uit dat een kind zelf weet wat goed voor hem/haar is en tijdens de 1-op-1 kind sessies ga ik samen met het kind al spelenderwijs op ontdekkingstocht in zijn/haar binnenwereld.

​Kinderen weten vaak zelf de oplossing en hebben soms begeleiding nodig om tot de juiste oplossing te komen. Ik help ze daarbij vanuit hun eigen inzicht, kracht en kunde. Kinderen weten vaak goed wat hun eigen kwaliteiten zijn, ze hebben alleen begeleiding nodig om hun weg te vinden. Door het kind centraal te stellen en mij helemaal af te stemmen op het kind bied ik een op maat gemaakte begeleiding aan. Deze begeleiding is gericht op het zelfhelende vermogen en het versterken van de eigen kracht en groei. Tijdens het proces zal daar waar het kind vastzit, beweging ontstaan en waar het uiteindelijk om gaat is dat jouw kind grip krijgt over zijn probleem, waardoor de belemmering wordt weggenomen en het weer met een gelukkig gevoel verder kan.

60 minuten € 70

Oudergesprek

Na doorgaans 5 sessies is er een evaluatie oudergesprek, alleen met de ouders. Tijdens dit gesprek evalueren we de vorderingen en is er ruimte om vragen te stellen. Tevens zullen wij bespreken of het op dat moment nog nodig is of er nog meer sessies en/of oudergesprekken zullen volgen.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, bel of mail me gerust of vul het contactformulier in. Dan kunnen we vrijblijvend overleggen wat ik voor jullie kan betekenen.

60 minuten € 70