Handig om te weten

Klik op website op de contactbutton. Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

De praktijk is aan de Provincialeweg 302 in Zaandam, in een voormalig schoolgebouw. Ook wel bekend als De Groene Bark.

Intakegesprekken, evaluatie en/of eindgesprekken vinden altijd op afspraak plaats en zijn mogelijk op werkdagen en in overleg op weekenddagen.

Kindsessies vinden altijd op afspraak plaats en zijn mogelijk op werkdagen en in overleg op weekenddagen.

Ik heb een geheimhoudingsplicht jegens mijn cliënt, kortom het aangemelde kind. Zonder toestemming van het kind wordt hetgeen besproken wordt tijdens de sessies, niet besproken met de ouders. Ik ben er voor het kind en zal er alles aan doen om het kind het geluk in zichzelf te vinden.

Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per mail te worden afgezegd. Bij verhindering binnen 24 uur voor de afspraak wordt het volledige consult in rekening gebracht.​

Na afloop van een consult kun je contant/per tikkie betalen of via internetbankieren overmaken.

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

Lily Coacht zal gegevens nimmer aan derden verkopen en/of verstrekken.

Het is mogelijk dat er tijdens een sessie gefilmd wordt. Hiervoor wordt toestemming gevraagd in de behandelovereenkomst. De opnames zijn bedoeld voor intervisie doeleinden en worden na gebruik vernietigd.​

Ik werk met een behandelovereenkomst, deze ontvang je per mail en dient ondertekend mee te worden genomen naar het intakegesprek. Zonder een getekende behandelovereenkomst door de (beide) ouder(s) kan het traject niet worden gestart.

Om een kind te kunnen begeleiden is er schriftelijke toestemming van beide gezaghebbende ouders/verzorgers nodig d.m.v. getekend behandelovereenkomst. Dit geldt ook in geval van scheiding.

Wanneer je een klacht hebt over het coachtraject verzoek ik je vriendelijk contact met mij op te nemen. Elk onderwerp is met elkaar bespreekbaar en zo ook eventuele klachten/vragen en/of opmerkingen.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig om aan te melden.

Indien tijdens de coachsessie blijkt dat een second opinion nodig is, bij ziekte en/of vakantie zal in overleg en indien gewenst een collega Integratief Kindercoach voor continuïteit zorg kunnen bieden.

Indien blijkt dat coaching voor de client niet voldoende is, zal ik indien gewenst en in overleg zorgen voor een doorverwijzing naar een Integratieve Kindertherapeut.